Дома Тагови комисброт

Таг: комисброт

КРАЛ НА ЧАЈНИТЕ КОЛАЧИ: Комисброт – мек, миризлив, со суво овошје

Рецептот е постар од мене самата, од мајка ми… го памтам уште од детството. Ова е вистинкиот мирис и вкус од детството! I РЕЦЕПТ. Потребни...

Комисброт: кралот на чајните колачи,мек, миризлив, со суво овошје

Рецептот е постар од мене самата, од мајка ми… го памтам уште од детството. Ова е вистинкиот мирис и вкус од детството! Потребни состојки: 6 белки, 200...

Колач од белки…Колач кој е исклучително вкусен и едноставен

Лесен е за подготовка, пријатно мириса и многу е вкусен. Потребни состојки: 6 белки, 200 г шеќер, 100 мл масло, 150-200 г брашно, 1 ванилин шеќер, 100-150 г микс од...

БЕЛ КОМИСБРОТ – Крал меѓу чајните колачи, создаден за со кафе

Рецептот е постар од мене самата, од мајка ми... го памтам уште од детството. Ова е вистинкиот мирис и вкус од детството! Потребни состојки: 6 белки 200...