Дома Тагови јазик

Таг: јазик

Д-Р КАМЕНОВ: Здравјето на цревата и циркулацијата се одразува на јазикот,...

Можеби не размислувате премногу за јазикот, но кога вашиот лекар ќе ви каже да зинете и ќе ви го провери грлото, тој добива и...

Д-р Каменов за имунитетот: Според јазикот може да се одреди какви...

Можеби не размислувате премногу за јазикот, но кога вашиот лекар ќе ви каже да зинете и ќе ви го провери грлото, тој добива и...

Погледнете се во огледало и дознајте каква ви е здравствената состојба

Јазикот е најсилниот мускул во човековото тело, кој ја подготвува храната за џвакање и претставува примарен орган за вкус. Тој воедно е нашиот медицински...