Дома Тагови домашен лек за анемија

Таг: домашен лек за анемија

Ако сте анемични, пијте по 1 чаша какао секој ден, а...

Првата асоцијација со какаото е вкусниот и пријатно миризлив пијалак. Сепак, ретки се оние кои редовно го користат какаото, но тоа е вистинска ризница...

Витаминска смеса која ја поправа крвната слика, делува за 3 дена,...

Витаминска бом-ба за имунитет, ја подобрува кр-вната слика за само 3 дена. Добро се покажала и за намалување на вишокот масти во кр-вта. Се...

Подобрете ја крвната слика за 5 дена со мешавина од какао...

Флавоноидите кои се наоѓаат во какаото се соединенија важни од здравата исхрана за луѓето со кардиоваскуларни проблеми. Дневната потрошувачка на какао го зголемува бројот...

Кардиолозите изненадени: Најдобриот лек за срце кој лечи аритмија, анемија и...

Сувите кајсии се добиваат со посебен процес на сушење кој ја евапорира водата од овошјето, без да ја оштети или намали хранителната вредност на...

Излечете ја аритмијата по природен пат со овие 5 рецепти, не...

Нашето срце е контролирано од многу импресивен систем. Нормалното отчукување на срцето е од 60 до 100 у дари во минута. Овие бројки може...