Дома Тагови дерматолог

Таг: дерматолог

Нашиот најпознат дерматолог д-р Коста Цветковиќ објасни помалку познати факти за...

Веројатно сите сте ги слушнале зборовите „ботоkc“ и „филepи“, меѓутоа, општото мислење е дека станува збор за истото нешто. Речиси секој знае дека на...

Габични инфекции: Не се лекувајте сами со ракија, затоа што ја...

Габичните инфекции на кожата се чест здравствен проблем од кој се засегнати милиони луѓе ширум светот. Се манифестираат на различен начин, локализирани се и...