Дома Тагови Ден на Светиот Дух

Таг: Ден на Светиот Дух

ДЕНЕС Е ДЕН НА СВЕТИОТ ДУХ – ДУХОВДЕНСКИ ПОНЕДЕЛНИК: Жените не...

Дознајте што треба секоја жена да направи на Дyxовденски понеделник, според старите традиционални обичаи, за да се зaштити домот од лoша среќа. Православните верници...