Дома Тагови Даниела

Таг: Даниела

ЈАС СУМ ДАНИЕЛА: Го победив ракот на дебелото црево и црниот...

Пред две години Даниела Лукиќ се соочила со најтеш-ка дијагноза, но со медицинскиот третман, здравата исхрана и суплементите успеала да ги надмине сите тегоби...