Дома Тагови чемпрес

Таг: чемпрес

Најдобриот лек за реума се приготвува од чемпрес – рецепт на...

Фото и рецепт: Мартин Најдовски Повеќе за приготвувањето на тинктурата можете да го прашате Мартин Најдовски на неговата страница Лилма. Овој лек е одличен за болки,...