Дома Тагови чај од лист од капина

Таг: чај од лист од капина

НАПИТОК ОД КАПИНИ: Природен лек за прочистување и анемија

Од бобинките на капината најчесто се прави напиток кој е богат со витамини и минерали и претставува ефикасно средство кое помага во случаи на...

Чудесните капини го имаат сè она што ви е потребно, тие...

Кaпината е повеќегодишна листопадна полугрмушеста билка и припаѓа на фамилијата рози - Rosaceае. Капината има бројни корисни ефекти врз организмот па затоа претставува едно...

Одлични природни рецепти со лист од капина за воспаление на уринарни...

Ако досега не сте набрале, време е да излезете и да наберете млади листови од капина – советува билкарот Мартин Најдовски и ни ги...