Дома Тагови чај од ива трева

Таг: чај од ива трева

Ивиниот чај ги подига најтешките пациенти, на здравите им дава челично...

Русите најмногу пијат чај од Ива трева и го сметаат за незаменлив. Ивиниот чај е чудо на природата кој ги лекува пациентите, ги подига...

ИВА ТРЕВА – “и од мртва прави жива” – ги лекува...

Ива трева (планинско подабиче, teucrium montanum) е повеќегодишна билка која расте разгрането до висина од 10 до 30 см. Стебленцата се претежно исправени и...