Дома Тагови болки во вратот

Таг: болки во вратот

Болки во вратот, трпнење на рацете, вкочанетост, чести главоболки – Мануелен...

- Tригер точките претставуваат мускулни “чворови” односно збир на скратени мускулни влакна кои што се наоѓаат во мускулното ткиво.- Комбиниран физиотерапевтски третман при цервикобрахијален синдром Чувство...

Популарен народен лек за окостени вратни прешлени: После него 5 години...

Окостувањето на прешлените тешко се лекува, но доколку навремено се лекува, голема е веројатноста да се стопира напредувањето на болеста и да се подобри...

Доколку имате болки во вратот и рамениот појас, јавете се на...

Доколку имате чести болки во вратот и чувствувате напнатост во оваа мускулатура консултирајте се со физиотерапевтите од клиниката Жан Митрев и закажете си третман...

Влијанието на смарт телефоните врз постурата – начинот на кој го...

Тимот на физиотерапевти при Zan Mitrev Clinic по повод одбележаниот ден на физиотерапевти, 8 септември, се вклучува во кампањата за одбележување со спроведување на...