Дома Тагови апсцес

Таг: апсцес

ГО ИЗВЛЕКУВА ГНОЈОТ: Чирот и апсцесот се лекуваат по неколку дена

Г ноjните чиреви најчесто се јавуваат на: лицето, рамењата, усните, ушите, образите, стомакот, зад.никот, усните, очните капаци, гени-талиите, главата, грбот, вратот, бутовите, нозете, речиси...