Дома Тагови ајдучка трева лек на женското здравје

Таг: ајдучка трева лек на женското здравје

СИТЕ ЛЕКОВИ СО АЈДУЧКА ТРЕВА – за деца, затнати вени, песок...

Ајдучката трева (столисник) е многу отпорна и адаптибилна билка која може да се најде во секој крај. Поседува бројни лековити својства, а според отецот...

Совети од билкарка: Храната треба да биде лек, а лекот треба...

Лидија Несторовна Сурина е биолог, фитотерапевт и билкар веќе 40 години. Таа има објавено неколку книги за лековитите својства на локалните растенија во нашите...

Ајдучка трева и невен – едноставен и проверен рецепт за болести...

Aјдучката трева е отпорна билка позната како столисник, а може да биде висока до 80 цм. Бојата на стеблото е светло зелена или црвено-кафеава....

10 чаеви од ајдучка трева за лекување на сите женски болести...

Aјдучката трева е отпорна билка позната како столисник, а може да биде висока до 80 цм. Бојата на стеблото е светло зелена или црвено-кафеава....

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"