Наоми Титар е девојка која успешно ја трансформирала сопствената фигура со регулирање на дневните навики.

Нејзината авантура звучи речиси невозможно.

Својата прекумерна тежина ја средила со само малку дисциплина.

Вежбала секој ден, го намалила внесот на јаглехидрати а овој животен период за неа бил вистинска мака.

Признава дека имала многу грешки и слаб карактер, но целиот свој труд на крајот имал резултати.

И тоа како …

За да им олесни на сите оние кои имаат слична мака го сподели своето искуство и патот кој бил повеќе од успешен.

1. Почесто би барала помош и некоја поддршка од страна, тоа е полесно отколку кога се борите сами.

2. Не би слабеела многу брзо и одеднаш. Сега сето тоа би го правела бавно.

3. Малку повеќе сега би се фокусирала на квалитетот на храната, а не толку на калориите.

4. Веднаш би се запишала на некоја групна активност.

5. Поинаку би се посветила на тренинзите.