Природен лек за бактерии во желудник

Потребни состојки:

100 г суви смокви

1 стакна тегла

Loading...

Маслиново масло за прелевање (поквалитетно)

Постапка:

Смоквите засечете ги на со врвот од ножот за да можат полесно да ги ослободат лековитите состојки, ставете ги во тегла и прелијте ги со маслиново масло.

Оваа мешавина треба да отстои барем 7 дена, а потоа да се јаде по една смоква секое утро со малку масло од тегличката.

Видео:

Loading...