После четири девојчиња одел на петто дете и многу се надевал дека ќе добие момче! Сепак, сите негови надежи биле уништени во еден момент.

Кога неговата сопруга Каролин го дознала полот на бебето, го собрала целото семејство и објавувањето на оваа вест го направила своевиден настан, кој моментот на исчекување го направил уште понапнат.

По моменти на напнатост, откриена е веста!

„Уште едно мало девојче!

Идниот татко стана од масата без збор и излезе надвор. Неговата реакција го насмеа целиот свет. Никој не го очекуваше ова од него. Погледнете зошто многумина ги намсеа, а многумина ја осудија таквата негова реакција (видео ОВДЕ и подолу):