Домаќинките сега можат да воздивнат. Овој трик ќе им биде од голема помош!

При купување на нови садови, безброј пати сте се намачувале да им ги отстраните налепниците. Најчесто успешно се отстрануваат со млака вода, но местото знае и натаму да остане лепливо поради остатоците од лепакот на напницата.

Овојпат ви откриваме еден генијален трик со чија помош лесно и целосно ќе се ослободите од налепниците.

На чиста крпа ставете малку мајонез и со тоа истријте го дното каде останале остатоците од налепницата. Трикот пробајте го уште денес, а резултатите ќе ве воодушеват!