Вистински маж кој е вљубен, секогаш ќе ја почитува својата девојка и нејзината положба во неговиот живот. Човекот што ве сака ќе направи сè за да сфатите колку сте важни за него, бидејќи тој никогаш нема да дозволи да се посомневате во неговата искреност.
Вистинскиот маж кој навистина ве сака секогаш ќе прави свесен напор да биде достоен за вашата љубов, бидејќи знае дека не заслужувате ништо помалку од тоа. Вистинскиот маж кој ве сака ќе ве натера да почувствувате колку се грижи за вас. Тој секогаш ќе ги реализира неговите зборови во дела. Тој нема да зборува само за важни работи.
Тој нема само да ви каже дека сте важни за него. Тој навистина ќе стори сé што е потребно за да почувствувате колку сте навистина важни за него. Тој го прави ова затоа што е вистински маж кој знае што навистина е потребно за да успее врската.
Тој никогаш нема да биде тип на момче кое намерно ќе чека да испрати одговор на вашата порака. Тој нема да дозволи вие да се грижите за тоа каде е или што прави, секогаш кога вие двајца не сте заедно. Тој не е тип на човек кој ќе ве доведе во состојба да се сомневате во неговата верност или за тоа колку е посветен на вашата врска.
Тој е човек кој секогаш ќе прави свесен напор да ве запознае подобро, само за да може да биде подобар партнер за вас. И не открива само која е вашата омилена храна или какви филмови обично сакате да гледате. Тој навистина ќе се обиде да ја запознае вашата внатрешност.
Би сакал кога би можел да влезе под вашата кожа за да сфати што може да направи за да биде уште подобар човек во вашиот живот. Тој би сакал да го запознае секој аспект на вашата личност бидејќи знае дека заслужувате такво внимание.
Тој нема да биде човек кој секогаш ќе ве прашува што сакате да правите или каде сакате да одите. Тој знае која сте; знае што сакате. Тој секогаш ќе презема иницијатива во вашата врска. Секогаш ќе ги предвиди сите ваши потреби; тој ќе се обиде да ги запознае уште пред да можете да го прашате.
Тој ќе замисли фантастични излегувања затоа што знае дека тоа е она што е потребно за да се приближи до вас и да стане поблизок со вас. Ќе направи сè што е потребно за да ве натера да се за вљубувате во него секој ден, повторно. Тој секогаш ќе се обидува да внесе чувство на изненадување, почит и убавина во вашата врска, бидејќи знае дека тоа е од суштинско значење за одржување на искрата меѓу вас двајца.
Човекот кој навистина ве сака нема да ве третира како некој вид непотребен товар или дополнителна тежина. Тоа нема да направи да се чувствувате како дополнителен багаж во неговиот живот. Тој всушност ќе најде радост и среќа во грижата за вас. На некој начин, тој ќе се чувствува како неговата среќа да е директно поврзана со вашата; и никогаш нема да се уморите од обидот да ве направи што е можно посреќна.
Тој е таков човек кој ќе ги помести небото и земјата само за да најде место за вас во неговиот живот. Тој ќе ви го открие секој аспект од својот живот, бидејќи ќе сака да биде што е можно поотворен за вас. Тој би сакал да ги запознаете неговите најблиски пријатели и семејство.
Тој ќе ве држи за рака додека го истражувате секој дел од неговиот живот. Тој го прави ова затоа што знае дека тоа е она што треба да се направи за да се верува во него. А вистинскиот маж секогаш се бopи за довербата на жената.

Вистинскиот маж нема да започне незначителни pacпpaвии со вас. Тој секогаш ќе се бори за вас. Секогаш ќе ви покаже колку е посветен на оваа врска што ја имате заедно. Никогаш нема да се чувствувате сами или изолирани. Никогаш нема да се чувствувате како да немате партнер во животот.