Имате многу саксии а мал простор – ова се идеи како на креативен начин да го уредите просторот

Погледнете ја галеријата со фотографии и можеби ќе добиете идеја како да го уредите вашиот простор.

Цвеќињата и билките ќе ви го оплеменат просторот во кој најмногу престојувате.

1.

Loading...

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Loading...