Елегантна и комфорна куќа со 5 соби (Внатрешност + детален план) – ќе ве воодушеви

Доколку планирате да градите куќа, а немате идеја, погледнете го деталниот план на оваа куќа, па можеби ќе биде ваша инспирација. Распоредот на собите е одличен, ентериерот и целото внатрешно уредување е модерно дизајнирано според потребите на современиот живот. Уживајте во фото галеријата.

ПЛАН

ПРИЗЕМЈЕ

влез 4 m²
остава 2,3 m²
кујна 10,8 m²
ходник 12 m²
бања 3,4 m²
дневен престој + трпезарија 42,5 m²
соба 17,1 m²
гардероба 3,9 m²
котларница 6,4 m²
помошна просторија 8,9 m²
гаража 35,7 m²

Вкупно: 147 m²

ПОТКРОВЈЕ

Loading...

ходник 20 m²
соба 17,7 m²
соба 15,1 m²
гардеробер 3,7 m²
гардеробер 2,9 m²
соба 15,3 m²
помошна просторија 3,4 m²
бања 13,4 m²
тоалет 4,1 m²
гардеробер 4,1 m²
соба 18,3 m²

Вкупно: 118 m²

ЦЕНА:

околу 130 000 евра

Loading...