Доколку деновиве одите во Грција, немојте да ги купувате овие производи – терористи се заканија дека ќе ги затрујат

Доколку деновиве одите во Грција немојте да купувате кока-кола, млеко Делта и колбасици “инфантис”.

Ваков апел упати управата за храна во Грција, по заканата на одредена терористичка организација дека ќе ги труе прехранбените продукти со хидрохлорична киселина.

Апелот особено се однесува за периодот од дваесетти до дваесет и петти декември.

Името на терористичката група е “Црно-зелени пиромани”

Претходна статијаМешавина која помага при ослабен имунитет
Следна статијаЈадете суво грозје за подобар секс, но и за подобро здравје на коските и забите