Станува збор за метод или домашен лек кој ќе ви помогне да ослабете и до девет килограми во не повеќе од 14 дена. Природно е и едноставно за приготвување. Го прочистува организмот, прави детоксикација, а истовремено обезбедува вашиот организам да ги добие сите потребни хранливи материи потребни за оптимално здравје.

Овој домашен лек треба да се консумира барем 45 минути пред појадокот и треба да се повторува секој дем во период од 14 дена.

Ден 1 – да се испие сок од еден лимон, помешан со обична вода.

Ден 2 – помешајте 2 чаши обична вода со сок од два лимона и додадете ¼ лажичка сиров, органски мед.

Ден 3 – овојпат, исцедете сок од три лимони, па сокот помешајте го со три чаши вода. Додадете ¼ лажичка мед и испијте.

Ден 4 – помешајте четири чаши обична вода со сок од четири лимони и уште еднаш додадете ¼ лажичка мед.

Ден 5 – помешајте пет шолји обична вода со сок од пет лимони со ¼ лажичка мед.

Ден 6 – сок од 6 лимони со шест чаши вода и ¼ лажичка мед.

Ден 7 – Овој пат, напитокот се консумира преку целиот ден а не само на празен желудник. Додадете сок од три лимони во десет чаши обична вода и додадете лажичка мед.

Ден 8 – помешајте шест чаши обична вода со сок од шест лимони и додадете половина лажичка мед.

Ден 9 – помешајте пет чаши обична вода со сок од пет лимони и половина лажичка мед.

Ден 10 – помешајте четири чаши вода со сок од четири лимони и додадете половина лажичка мед.

Ден 11 – помешајте три чаши вода со сок од три лимони и половина лажичка мед.

Ден 12 – помешајте две чаши вода со сок од два лимона и половина лажичка мед.

Ден 13 – помешајте една чаша обична вода со сок од еден лимон и половина лажичка мед.

Ден 14 – пијте го напитокот во текот на целиот ден. Помешајте три чаши вода со сок од три лимони и додадете една лажичка мед.

Деновите кога напитокот треба да се испие на гладен стомак, обидете се да го испиете одеднаш или на неколку наврати за да има ефект „цистерна“, односно со притисок да изврши чистење.

Ефектот ќе го засилите доколку во напитокот додадете малку чили во прав.