Ако статистиката не лаже – жените со овие 20 имиња ќе останат бремени во 2019 година

Ако планирате да забремените оваа година, тогаш многу ќе ве израдува оваа вест – а се’ се врти околу вашето име.

На овој список се наоѓаат 20 женски имиња со најголеми шанси да забременат оваа година, а се’ е базирано на логика.

Списокот е формиран врз основа на просечните години во кои жените во Македонија забременуваат, и пронаоѓање на најпопуларните имиња кои им се давани на женските имиња од 80-тите години од минатиот век.

Ако се породите оваа година и на бебето му го дадете едно од најпопуларните имиња во 2017 година, тогаш можете да очекувате дека за 30 години ќе го видите нејзиното име на сличен список.


Подолу погледнете ги топ 20 женски имиња кои најверојатно ќе забременат следната година:

1. Eлена

2. Ивана

3. Марија

4. Тања

5. Весна

6. Ана

7. Александра

8. Марина

9. Јована

10. Милена

11. Даниела

12. Наташа

13. Гордана

14. Маја

15. Бојана

16. Мирјана

17. Билјана

18. Јана

19. Снежана

20. Тамара

Претходна статијаВЕЧЕН КАЛЕНДАР: Каква е СУДБИНАТА на секој хороскопски знак
Следна статијаОткриени 2 нови симптоми кои предупредуваат на рак на кожа