Дома Тагови забен камен

Таг: забен камен

Решете се од забниот камен еднаш засекогаш и обелете ги забите...

Забниот камен претставува тврда структура фиксирана врз забите, која не може да се отстрани сама. Неправилната техника на четкање на забите, води до таложење...

Забите често ми фаќаа кариес, но откако започнав да ја користам...

Здравјето на забите е многу важно, бидејќи ако забите не се здрави, тогаш страда целиот организам. Секој од нас нормално сака да има што поубави...

Отстранете го забниот камен и избелете ги забите на природен начин:...

За да се ослободите од оваа грда појава поради која наталожените бактерии предизвикуваат воспаление на гингивата, односно „џепови“ (гингивитис и парадонтитис), помогнете си со...

Бели заби: без забен камен, без џепови, без гингивитис, без парадонтитис…

Поради забниот камен доаѓа до собирање и размножување на бактерии кои предизвикуваат воспаление на гингивата, односно „џепови“ (гингивитис и парадонтитис), помогнете си со домашни...

Со овој рецепт ќе имате блескави заби без забен камен!

За да се ослободите од оваа грда појава поради која наталожените бактерии предизвикуваат воспаление на гингивата, односно „џепови“ (гингивитис и парадонтитис), помогнете си со...