Дома Тагови вакцина

Таг: вакцина

Конечно добра вест: Може да се стекне траен имунитет во борбата...

Релативно стабилниот геном SARS-CoV-2 е добра вест за вакцината која е во клиничка фаза на испитување. Малиот број на генетски разлики помеѓу оригиналниот вид на...

Шитаке печурката го лекува ракот на грлото на матката

Сите знаат дека печурките се хранливи и дека му даваат доста калории на оброкот, а новите истражувања укажуваат дека шитаке печурките би можеле да...