Дома Тагови цисти на тироида

Таг: цисти на тироида

Овој природен лек ги растопува цистите на вратот – Рецепт на...

Тироидната жлезда е мала но многу важна жлезда со форма на пеперутка, а сместена во основата на вратот. Таа излачува хормон познат под името...

Со промена во исхраната Соња ги стопила јазлите на тироидата –...

Соња Соколовиќ, дипломиран педагог, открива како после многу години успеала да се избори со тешките симптоми на болеста која и го загрозувала животот. Всушност, со...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"