Дома Тагови терапија со ловоров лист

Таг: терапија со ловоров лист

За да не болат зглобовите и коските, отстранете ги солите од...

Зглобовите и коските престануваат да б олат штом ги исчистите од солите, а за целосно излекување на локомоторниот систем, користете го овој лек. После...

ЧИСТЕЊЕ НА ЗГЛОБОВИ: Koскитe и зглобовите престануваат да болат со лек...

Ловоровиот лист (Laurus nobilis) или ловор, се ливчиња од ловоровото зимзелено дрво кое потекнува од медитеранските земји. Доказ дека ловорот се одгледувал и бил...

Кристина сподели: Баба ми само вака подготвуваше сируп за кашлица и...

Ловоровиот лист има голема примена во лекувањето на респираторните болести. Античките цивилизации користеле ловор за лекување на многу болести. До денес, оваа традиција се...

Поздрава од кога било: На овој начин ги подготвувам напивките од...

Ловоровиот лист (Laurus nobilis) или ловор, се ливчиња од ловоровото зимзелено дрво кое потекнува од медитеранските земји. Доказ дека ловорот се одгледувал и бил...

Зглобовите и коските престануваат да болат штом се исчистат од солите...

Зглобовите и коските престануваат да болат штом се исчистат од солите: Ова е метод според докторот Малохов за потполно чистење и опоравување на коскениот...