Дома Тагови семе од коприва со мед

Таг: семе од коприва со мед

ЛЕКУВА АНЕМИЈА И ШТИТИ ОД ДЕМЕНЦИЈА: Д-р Перишиќ тврди дека оваа...

Гастроентерологот д-р Воислав Перишиќ честопати гостува во утринските програми каде дава одлични совети од природната медицина, а во една пригода објасни дека анемијата или...

Природен лек за анемија, мевлем за имунитет и сируп за кашлица...

Фото и рецепт: Милица Гвериќ – смеса за имунитет со семе од коприва. Семето од коприва се користи како природен лек за анемични и слаби...

Лек за анемија и зголемување на имунитетот, прочистување на крвта и...

Фотографија и рецепт на Нихада Алибеговиќ. Семето од коприва одамна се користи како лек, а неговата најдобра комбинација е медот. СЕМЕТО ОД КОМПРИВА КАКО ЛЕК: За јакнење...

Семе од коприва и мед – комбинација за јакнење на крвта,...

Копривата е на врвот од лековитите самоники билки кои многумина ги сметаат за плевел. Семето на копривата пак, е уште полековито од самата билка,...