Дома Тагови самопреглед на штитна жлезда

Таг: самопреглед на штитна жлезда

Од оваа подмолна болест многумина се жалат, мислат дека се дебелеат...

Ова е светска недела на тироидната жлезда. Зошто оваа жлезда е најважна за функционирањето на целиот организам во „УранаК1“ на телевизијата К1 објаснија ендокринологот...

Самопреглед на штитната жлезда: на овој начин можете да спречите серизона...

Доколку палпирате јазли, тоа веднаш не значи дека станува збор за нешто многу сериозно, но дефинитивно треба да побарате мислење од лекар. Доколку напипате јазли,...