Дома Тагови рецепти со глуварче

Таг: рецепти со глуварче

ЛЕК ЗА ЦРН ДРОБ И СРЦЕ: испробан напиток кој помага и...

Црниот дроб е еден од најголемите opга-ни во телото кој има способност да се регенерира сам по себе. Болестите на црниот дроб се многу...

Пробајте чај од глуварче и процветајте оваа пролет: ќе го реши...

Глуварчето (Taraxacum officinale) има корисен ефект врз лекувањето на болести на бубрезите, жолчното кесе, панкреасот, желудникот, цревата и кр-вта. Се смета за еден од...

Лековити рецепти со глуварче од ризницата на билкарот Најдовски (за прочистување...

Пишува билкарот Мартин Најдовски: Глуварче, Млечка (lat. Taraxacum officinale) Глуварчето е повеќегодишна билка, со јак ризом и може да се најде насекаде. Може да се...