Дома Тагови рецепт за боров мед

Таг: рецепт за боров мед

Пчеларот Чедо објасни: „Само вака се прави боров мед за лекување...

Многумина собираат млади борови иглички за да направат боров мед, но се чини дека најефикасниот е набраниот од сибирски бор, кој се смета за...

Сируп од борови иглички за лекување на кашлица, бронхитис и силен...

Поради големата количина на витамин Ц, производите од борови иглички може да се користат како превентива против настинка и грип во текот на целата...

Сируп од бел бор против кашлица, бронхит, астма – најдобриот природен...

“Првпат го добив од бившите соседи на моите родители. Слушнале како моите деца, астматичари кашлаат по цела ноќ. Следниот ден ми дадоа сируп и...

Еден од најдобрите народни лекови за бронхит на бели дробови –...

Време е за берење на млади борови иглички. Имено, во месец мај кога започнува да буи вегетацијата, на боровите се појавуваат млади пупки кои...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"