Дома Тагови рак на грло од матка

Таг: рак на грло од матка

Гинеколог со предупредување: УPЕДНИОТ ПАПА ТЕCТ НЕ Е ГАРАНЦИЈА ДЕКА СТЕ...

Г инекологот д-р Игор Јеремиќ пpедyпpедува дека XПB виpycот е сè почест, а пациен-тките кај кои се јавува канцеp на матка или к анцеp...

Веселина го излечила миомот на матка и го откри рецептот од...

Ракот на ендометриумот на матката е најчестиот карцином на матката, најчестиот малиген тумор кај женскиот репродуктивен систем и четврти најчест карцином кај жените. Најчесто се...

Двапати го победив ракот – Ивана успеала да се избори со...

Ивана Јовановиќ успеала да се избори со злокобната болест и денес живее сосем нормален живот. Исхрана без шеќер, со многу мал внес на месо, многу...