Дома Тагови превентива за остеопороза

Таг: превентива за остеопороза

Остеопорозата е подмолна болест на коските – со овие билки симптомите...

Остеопорозата претставува болест на коските односно нивната кршливост и порозност се јавува како резултат на намалување на густината на коските. Кревките и порозни коски...

Стар природен рецепт за остеопороза – ми го дадоа кога правев...

Рецепт и видеот прилог на Лилјана од Кујната на Лилјана – Старогрчки природен рецепт за остеопороза. Бев во Пролом бања и правев тест за остеопороза...