Дома Тагови паштета од модар патлиџан

Таг: паштета од модар патлиџан

Баба Гануш – Мутабал намаз од модар палиџан (МУТАБАЛ ПАШТЕТА)

Вкусната Мутабал паштета е ориентален посен намаз, чиј рецепт кај нас повеќе е познат како Баба Гануш и се приготвува од модри патлиџани. Постапката...