Дома Тагови отец Тадеј

Таг: отец Тадеј

„АКО САКАТЕ ДА ВЕ СЛУШНЕ БОГ, КАЖЕТЕ ЈА ОВАА МОЛИТВА КОГА...

„АКО САКАТЕ ДА ВЕ СЛУШНЕ БОГ, КАЖЕТЕ ЈА ОВАА МОЛИТВА КОГА ПОСТИТЕ“: Отец Тадеј мислел дека овие зборови се ЧУДЕСНИ....Заедно со Божиќниот пост неопходна...

ЧОВЕКОТ ТРЕБА ДА БИДЕ САМ СВОЈ ЛЕКАР: Отец Тадеј објасни зошто...

Многу луѓе уживаа во неговите проповеди, зборови и совети, кои многумина ги запишаа и ги претворија во книги. Зад себе остави многу мудри поуки...

OTEЦ ТАДЕЈ: Изговарајте ги овие зборови за да го повикате Бог,...

Основното учење на oтец Тадеј е дека Бог е секаде, и дека помага секому: „И на слабите и на силните, секому на кого му...

ОТЕЦ ТАДЕЈ: Овој чај е вреден како злато, ја излекував ревмата...

Третманот на болести со народни лекови е одамна популарен. Отец Тадеј, еден од најпознатите православни духовници с традал од ревматизам кој му предизвикувал непод-нослива...

Молитва која ги одбива лошите мисли – изговарајте ги зборовите на...

Основното учење на старец Тадеј е дека Бог е секаде, и дека помага секому: „И на слабите и на силните, секому на кого му...

Отец Тадеј: Чај вреден како злато, со овој напиток ја излечив...

Третманот на болести со народни лекови е одамна популарен. Отец Тадеј, еден од најпознатите православни духовници с традал од ревматизам кој му предизвикувал непод-нослива...

Не можев ни да се прекрстам од болки во рацете од...

На Балканските простори одамна е популарно лекувањето со природна медицина, а некои луѓе повеќе и веруваат на народната отколку на официјалната медицина. Еден од најпопуларните...