Дома Тагови облека

Таг: облека

Кои предмети не смеете да ги миете со детергент за садови

Многумина од луѓето го користат детергентот за садови како универзално средство за чистење. Меѓутоа, постојат некои работи кои никогаш не би требало да ги...

Со само една состојка ќе ја вратите белината на вашите алишта

Идеал за секоја домаќинка е чиста, бела како снег облека, која мириса на свежина. Кон ова тежнее секоја домаќинка. Меѓутоа, често се случува да...

Каква долна облека треба да носите кога надвор е студено

Долната облека сама по себе е наменета да не грее, но кога надвор е многу студено, гаќите со висок струк, “бодињата” и поткошулите –...

Ви се смали џемперот по перењето?-без грижи! Направете вака:

Понекогаш, после машинското перење, а најчесто поради центрифугата или несоодветната температура, алиштата може да ја променат својата величина и да се намалат за еден...