Дома Тагови несакани дејства од билки

Таг: несакани дејства од билки

Во кој случај не смеете да пиете чај од нане, кантарион,...

Билките освен како зачини во кујната, може да се користат и за лекување на бројни здравствени состојби. Меѓутоа, секој лек, без разлика дали е...