Дома Тагови моноцити

Таг: моноцити

Резултати од крвна слика: Што значат покачени гранулоцити, моноцити, леукоцити…

Нашето тело е неверојатен организам. Во него постојат клетки кои не бранат од штетните организми, кои ни разнесуваат кислород во сите делови од телото,...