Дома Тагови Мед и куркума

Таг: Мед и куркума

Мед со куркума: Најмоќниот антибиотик на светот кој дури ни докторите...

Влијае врз 70о гени во нашето тело и лекува повеќе од 160 здравствени проблеми... Во моментов куркумата е најраспространетиот зачин на светот. Луѓето главно го...

Утрово им направив на баба ми и свекрва ми: Проверено, кашлицата...

Проверено. Упорната кашлица и бронхитот исчезнуваат како со рака однесени. Истиот ден штом почнете да го користите златниот мед ќе почувствувате олеснување. За разлика...

Штом ме загребе грлото веднаш земам мед со куркума-нема подобар лек...

Ова ми е веќе испробано, неколку зими наназад го користам. Може да се користи во било кој дел од годината, штом ме заболи грлото...