Дома Тагови лек со целер за Е. Коли

Таг: лек со целер за Е. Коли

ЦЕЛЕР И ЛИМОН: Природен лек за дијабетес, триглицериди, холестерол и Ешерихија...

Дијабетесот е метаболично нару-шување што се карактеризира со висока кр-вна гликоза и отпорност на инсулин или релативна дефициенција на инсулин. Дијабетесот е најчесто метаболно...