Дома Тагови лек против убод од инсекти

Таг: лек против убод од инсекти

НИТУ ЕДЕН ИНСЕКТ НЕМА ДА СЕ ПРИБЛИЖИ ДО ВАШАТА КУЌА: Само...

Сосема природни, но спасоносни решенија! Со покачувањето на температурата и топлото време, почнуваме сè повеќе да престојуваме надвоп и да yживаме во природата. Но,...

Добар совет од пчелар при убод од стршлен, еве што прво...

Убодот од стршлен е многу б олен, но во повеќето случаи не е толку к обен како што повеќето мислат. Главно се појавува благ...

Го намалува отокот, црвенилото и чешањето предизвикано од комарци и други...

К аснувањата од инсекти предизвикуваат локална реакција на кожата, бидејќи во кожата инј-ектираат материи кои понекогаш може да бидат и о тровни. Главната карактеристика на...