Дома Тагови лек од семе од коприва

Таг: лек од семе од коприва

Кога ништо не помага, пробајте го ова: Црвен кромид и семе...

Копривата веќе со години е дел од традиционалната медицина. Младите листови од коприва може да се јадат, а целата билка е лековита. Во овој...

Лек со семе од коприва и црвен кромид за зајакнување на...

Копривата веќе со години е дел од традиционалната медицина. Младите листови од коприва може да се јадат, а целата билка е лековита. Во овој...