Дома Тагови Кумин

Таг: Кумин

Овој зачин е убиeц на салото: лажица дневно топи до 10...

Многу интересна студија спроведоа во Техеранскиот Институт тим од медицински научници. Учесници во истражувањето биле две групи од по 44 жени со вишок телесна...

Водата со овој зачин може да стопи 7-13 вишок кг за...

Куминот (Cuminum cyminum) е билка со силен мирис, со потекло од Египет, која се одгледувала претежно на Медитеранот, но и во арапските земји, во...