Дома Тагови копар

Таг: копар

Успеала да излечи катаракта без операција, користејќи еден обичен зачин

За лекот дознала во чекална додека чекала на ред за преглед кај своите лекари. Бидејќи немала што да изгуби, го применила лекот од исцелителката...

Излекувала катаракта без операција, со само еден обичен зачин!

На пријателката на мојата мајка, Светлана, пред неколку години и дијагностицираа катаракта. Секако дека таа беше загрижена и започна да се лекува. И препишале...