Дома Тагови кинеска масажа

Таг: кинеска масажа

Самомасажата се покажа многу корисна и затоа во последно време стана...

Во последно време стана многу популарна таканаречената самомасажа, заснована на кинеската Чи кунг (Чи гонг) гимнастиката, чија традиција е стара 4000 години, а потврдена...