Дома Тагови јаворов

Таг: јаворов

10 дневната диета со јаворов сируп ќе ве прочисти како ниедна...

Чистиот јаворов сируп крие повеќе од 20 лековити својства, додека некои истражувања ги докажуваат неговите антиканцерогени и антибактериски својства. Кората од јавор е богата...

Радикално чистење на цревата за 48 часа – навечер испијте го...

Можно е да се исчистат цревата во рекордно време, но за тоа е потребно многу одрекување и добра волја. Се сомневате дека можете само за...