Дома Тагови хиромантија

Таг: хиромантија

Еве што значи ако палецот ви е поголем од другите прсти:...

Повеќе од 5000 години, во Кина и Индија постои пракса за читање од стапалата. Луѓето во овие земји веруваат стапалата делуваат како огледало на...

Тријаголник на рачниот зглоб: ако го имате, еве што значи

Повеќето луѓе имаат неколку линии на зглобот од раката. На големо изненадување, ако имате 4 линии, тоа всушност е индикација дека ќе доживеете 100...

Ангелска линија: ретко кој ја има, но ако ја имате –...

Постои мислење за тоа дека оној човек кој поседува на својата дланка паралелна линија со „линијата на животот“ – е неверојатно среќен. Неволјите секогаш...