Дома Тагови години

Таг: години

Судбината се повторува на секои 10 години. Дали сакате да дознаете...

Судбина: кај народот често се говори дека животот се врти во круг. Дали тоа е вистина? Дали сте помислиле дека ја преживувате судбината на вашата...

Ве плашат со холестерол, но кои се всушност главните причини за...

Потенцијални причини за срцев удар Холестерол е збор со кој лекарите го „плашат“ скоро секој нивен втор пациент над 30 годишна возраст. Но, што всушност...

Болести според годините

Секој период во животот си има свои предности но и болести. Иако 20-годишниците ретко се жалат на нешто, веќе во четвртата деценија започнуваат маките.​ Во...

Имате 40 години, но колку всушност имате? Овој тест ќе ви...

Си мислите дека знаете колку години имате? ​ Тоа што ви пишува во изводот од матичната книга на родените не мора воопшто да биде точно, барем...

Како се менува вагината со текот на годините

Ако немате навика да ги прегледувате своите интимни делови, можеби не сте свесни за фактот дека вашата вагина се менува како што стареете, токму...