Дома Тагови гангрена на нозе

Таг: гангрена на нозе

Со чуваркуќа му ја спасила гангренозната нога на домаќинот – раскажува...

Кога з-лото ќе почука на врата, човек ќе се сети и на она што одамна го заборавил. Така и Мирјана Пешиќ, пензионерка од Власотинци,...

Болка во нозете може да биде опасен симптом – по прекинување...

Пишува: Д-р Симона Јовчевска Пушењето како најзначаен ризик фактор за развој на периферна артериска болест Периферната артериска болест (ПАБ) настанува кога артериите на нозете стануваат блокирани...