Дома Тагови физиотерапија

Таг: физиотерапија

ФИЗИОТЕРАПЕВТ: Ако имате болка во колено, решете го проблемот за 5...

Коленото е најголемиот зглоб во човековото тело и трпи најголемо оптоваpyвање. Затоа, постои голем pизик од повpeда или бoлecти на зглобот од коленото. Причините...

ФИЗИОТЕРАПЕВТ: Со оваа вежба ќе се исправите за 5 минути, а...

Екипата физиотерапевти од „EFLife“ се залагаат за здрав начин на живеење, што подразбира дневни активности, навики, односот кон себе и другите.. На својот канал...