Дома Тагови д-р Солаковиќ

Таг: д-р Солаковиќ

„КОГА ЖЕНАТА ЌЕ НАПОЛНИ 50, ФИЗИЧКИ ИЗГЛЕДА КАКО ДА ИМА 57“:...

Кардиоваскуларниот хирург д-р Емир Солаковиќ привлекува внимание со своите изјави за здрав начин на живот, пред сè затоа што на гледачите им се обраќа...

НЕ ДИГАЈТЕ ТЕГОВИ ПОСЛЕ 9 НАВЕЧЕР – Д-р Солаковиќ објасни: За...

Кај нас кога некој си легнува на попладневна дремка, во најголем дел велат дека тој е мрзлив, бескорисен, вака, онака, сето тоа негативно се...

НЕ ГЛЕДАЈТЕ ВО ВАГАТА КОЛКУ СТЕ ТЕШКИ, ТУКУ ЗЕМЕТЕ МЕТРО...

Д-р Емир Солаковиќ, кој последново време е многу активен на социјалните мрежи каде споделува совети поврзани со здравата исхрана, овојпат за сите оние кои...

Д-р Солаковиќ: Ми доаѓаат три дена пред да им дојде крајот...

Доктор Солаковиќ во обид да ги разбие сите табуа за здравиот живот, даде одлични совети кои вреди секој да ги прочита. Доктор Емир Солаковиќ е...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"